Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στη Θεσσαλονίκη - Προσποιήθηκε τον γιατρό και της απέσπασε 15.000 ευρώ
Ανανεώθηκε:
Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον προηγούμενο μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα.
Ειδικότερα, το μεσημέρι της 10ης Μαΐου συνεργός του τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, προσποιούμενος τον γιατρό και ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έχει τραυματιστεί. Ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί δήθεν σε άμεση χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Αστυνομία περιβάλλοντος» στα Άγραφα: Οι μαθητές αναλαμβάνουν δράση
Δραπετσώνα: Ανιψιός τραυμάτισε με μαχαίρι τον θείο του - Αναζητείται από την Αστυνομία
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Πότε τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Οι υποχρεώσεις των καταστηματαρχών
00:30
Τραμπ: «Αν δεν πάρουμε εμείς τη Γροιλανδία, τότε θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
23:57
Λευκός Οίκος: Ο Μακρόν άλλαξε την ημερομηνία της συνόδου της G7 λόγω των γενεθλίων του Τραμπ
23:48