Ζούμπερι: 45χρονος πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει ηλικιωμένο που κινδύνευε στη θάλασσα
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη θάλασσα του Ζούμπερι, με έναν 45χρονο να χάνει τη ζωή του στην προσπάθειά του να σώσει ηλικιωμένο που κινδύνευε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, o άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, προσπάθησε να σώσει έναν ηλικιωμένο ο οποίος κινδύνευε με πνιγμό.
Αν και ο ηλικιωμένος άνδρας σώθηκε, ύστερα από την προσπάθεια και άλλων λουόμενων και ναυαγοσώστη, δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τα αίτια διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Πνίγηκε 83χρονος λουόμενος στο Άστρος Κυνουρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35
ΕΛΛΑΔΑ
ΆΜΕΣΑ ΟΙ ΑΠΟΖΗΙΜΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Στο «κόκκινο» παραμένει ο Έβρος λόγω των πλημμυρών – Εκατοντάδες στρέμματα κάτω απο το νερό
20:29
ΧΡΗΜΑ
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας: Καμία παράβαση του ενωσιακού δικαίου για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο
20:21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ