Αντιμέτωπος με τη λειψυδρία ο Πολύγυρος Χαλκιδικής
Αντιμέτωποι με τη λειψυδρία είναι οι κάτοικοι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όπου εντείνονται οι κίνδυνοι μετά και τα περιστατικά νεροκλοπής.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αγροτικές καλλιέργειες και η μεγάλη τουριστική κίνηση «εκτοξεύουν» τη ζήτηση και την ανάγκη στην περιοχή, ενώ στο παλιό δίκτυο ύδρευσης σημειώνονται και διαρροές.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δημοτικές αρχές διαπίστωσαν παρανομίες στη χρήση πόσιμου νερού, μετά από μετρήσεις που κατέδειξαν έλλειμμα της τάξης του 50% σε σχέση με την κατανάλωση των κατοίκων.
Ο δήμος Πολυγύρου σχεδιάζει να προβεί σε ελέγχους, καλώντας παράλληλα τους κατοίκους να συμμορφωθούν με τον νόμο.
Σε μια προσπάθεια αποτελεσματικότερης εποπτείας, οι αρχές ανακοίνωσαν την τοποθέτηση ψηφιακών υδρομέτρων σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάπρι: «Μπλόκο» στους τουρίστες λόγω λειψυδρίας
Ινδία: Φλέγεται το Νέο Δελχί με 52,3 βαθμούς - Λειψυδρία και «κόκκινος συναγερμός υγείας»
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00