Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο τουρίστας που χάθηκε στο φαράγγι της Τρυπητής στα Χανιά
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας (24/6) ο περιπατητής, που είχε τραυματιστεί κοντά στο φαράγγι της Τρυπητής στα Χανιά της Κρήτης.
Πρόκειται για έναν 67χρονο Γερμανό, ο οποίος βρέθηκε σε χαράδρα πάνω από την παραλία Σεντόνι, στο μονοπάτι προς την Τρυπητή.
Στις έρευνες εντοπισμού του συμμετείχαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ με το φως της ημέρας συνέδραμαν και εναέρια μέσα.
Η σύζυγός του ειδοποίησε τις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής (23/6), πως ο 67χρονος είχε πάει για πεζοπορία στη διαδρομή Ομαλός – Σούγια, χωρίς να πάρει νερό μαζί του.
Στην πορεία φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του με αποτέλεσμα να χαθεί και, όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στο μονοπάτι που οδηγεί στο φαράγγι της Τρυπητής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιχείρηση διάσωσης περιπατητή στο φαράγγι της Τρυπητής στα Χανιά
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31
Μητσοτάκης από τον Έβρο: Θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς την Τουρκία που μας αξίζει
15:30
Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι γεωστρατηγικά πιο ισχυρή από ποτέ - Διαψεύδει εμπλοκή στο Ιράν
15:29
Ο Τραμπ μηνύει την κυβερνήτη του Νιού Τζέρσεϊ για «παρεμπόδιση» της μεταναστευτικής πολιτικής του
15:23