Σε επιφυλακή όλη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Ναυπακτία
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στη Ναυπακτία, ωστόσο δεν έχει την έκταση που είχε εξ αρχής σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Οι δυνάμεις έδιναν αργά το βράδυ μάχη με διασπαρτες εστίες και θα παραμείνουν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα.
Η φωτιά στη Ναυπακτία όπως φαίνεται από το Αντίρριο
ΙΝΤΙΜΕΕπί τόπου επιχειρούν 80 πυροσβέστες με 3 πεζοπόρα τμήματα και 26 οχήματα, ενώ τα εναέρια μέσα σταμάτησαν να επιχείρουν μόλις έπεσε σκοτάδι.
Επικίνδυνη πτήση για canadair
Νωρίτερα, ο φακός κατέγραψε τη στιγμή που Canadair βρήκε σε πεύκο, ενώ παίρνει μέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στη Ναυπακτία. Ο χειριστής κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο και να συνεχίσει το έργο της κατάσβεσης.
Πρόκειται για ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος CL-215, τα αποκαλούμενα και ως παλαιού τύπου. Είχε απογειωθεί νωρίτερα από 117 Πτέρυγα Μάχης, στην Ανδραβίδα.
Κατά τη διαδικασία βουτιάς και άφεσης νερού, το αεροπλάνο δεν πήρε αμέσως ύψος, με αποτέλεσμα το αριστερό ακροπτερύγιο να βρει σε δέντρο. Αμέσως ο πιλότος δήλωσε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και μετέπειτα το προσγείωσε ασφαλώς στην 117 Πτέρυγα Μάχης προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Πολύγυρο Χαλκιδικής
Υπό έλεγχο η φωτιά στα Ψαχνά
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
03:00
Ξεκίνησαν οι πληρωμές από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
02:00
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις 2026 - Ποια η προθεσμία υποβολής
01:00
Έως τις 30 Απριλίου παίρνουν παράταση οι αιτήσεις για χρήση αιγιαλού
00:30