Κορυδαλλός: Για δύο ανθρωποκτονίες είχε καταδικαστεί ο νεκρός - Είχε δραπετεύσει το 2018
Ανανεώθηκε:
Κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΓια δύο ανθρωποκτονίες είχε καταδικαστεί ο νεκρός κρατούμενος έπειτα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό. Όπως έγινε γνωστό, είχε δραπετεύσει το 2018 μαζί με αλλά άτομα κατά τη μεταγωγή τους και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.
Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ Αλβανών κρατουμένων στην 4η πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.
Η συμπλοκή έγινε για ασήμαντη αφορμή. Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά γιατί κάνει ζέστη. «Μπείτε, δεν μπαίνουμε» και εξελίχθηκε η συμπλοκή.
Ο νεκρός φαίνεται να είναι έγκλειστος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Θριάσιο με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η κατάσταση στις φυλακές παραμένει έκρυθμη και αναμένεται επιχείρηση από ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν άλλοι τραυματίες ή νεκροί.
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Μια βροχή δεν θα μας σώσει
07:41
Οι εκτοξευτές πυραύλων PULS και το στρατηγικό άλμα των ελληνικών δυνατοτήτων
07:32