Κορυδαλλός: Για δύο ανθρωποκτονίες είχε καταδικαστεί ο νεκρός - Είχε δραπετεύσει το 2018
Ανανεώθηκε:
Κατάστημα κράτησης Κορυδαλλού
INTIME NEWS/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΓια δύο ανθρωποκτονίες είχε καταδικαστεί ο νεκρός κρατούμενος έπειτα από συμπλοκή στον Κορυδαλλό. Όπως έγινε γνωστό, είχε δραπετεύσει το 2018 μαζί με αλλά άτομα κατά τη μεταγωγή τους και συνελήφθησαν λίγο αργότερα.
Η συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ Αλβανών κρατουμένων στην 4η πτέρυγα των φυλακών, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.
Η συμπλοκή έγινε για ασήμαντη αφορμή. Η μία ομάδα έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά γιατί κάνει ζέστη. «Μπείτε, δεν μπαίνουμε» και εξελίχθηκε η συμπλοκή.
Ο νεκρός φαίνεται να είναι έγκλειστος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Ο τραυματίας μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Θριάσιο με τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Η κατάσταση στις φυλακές παραμένει έκρυθμη και αναμένεται επιχείρηση από ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΜΑΤ και σωφρονιστικούς υπαλλήλους, προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν άλλοι τραυματίες ή νεκροί.
Τροχαίο στη Χαλκίδα: Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ - Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής
21:16
Νεκρός Ισραηλινός στρατιώτης στον νότιο Λίβανο - Η ανακοίνωση των IDF
21:04
«Συναγερμός» στη Ζάκυνθο για τα κρούσματα λεπτοσπείρωσης - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο νησί
20:52
ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: «Ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Το μανιφέστο του Κόουλ Άλεν πριν ανοίξει πυρ στο δείπνο του Λευκού Οίκου
20:40