Ηλεία: Διεκόπη η αναστολή ποινής του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής - Στη φυλακή για βιασμό
Περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)Τέλος στην αναστολή της ποινής του 38χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά Ηλείας, αποφάσισε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, για τον βιασμό 14χρονης το 2017.
Ο 38χρονος είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως το 2020 σε 9 χρόνια κάθειρξης με αναστολή και με περιοριστικούς όρους ως ότου δικαστεί στο Εφετείο της Πάτρας.
Ωστόσο η εκδίκαση αναβλήθηκε δυο φορές, την πρώτη επειδή δεν είναι δικηγόρο και την δεύτερη λόγω της δικηγορικής αποχής, τον Φεβρουάριο του 2024.
Μετά όμως την δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά, κατά προτεραιότητα εκδικάστηκε χθες η έφεσή του για τον βιασμό της 14χρονης το 2017 και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών αποφάσισε να βάλει τέλος στην αναστολή της ποινής.
Έτσι, από χθες ο 38χρονος ξεκίνησε να εκτίει την ποινή των 9 ετών που του έχει επιβληθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θρήνος στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία - Την Παρασκευή η απολογία του δράστη
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 11χρονη Βασιλική - Την Παρασκευή η απολογία του 37χρονου
SPONSORED
Το Forward εξελίσσεται σε ένα δυναμικό οικοσύστημα 100 μικρομεσαίων επιχειρήσεων
17:11
Προφυλακίστηκε ο 44χρονος για τη δολοφονία του άνδρα που βρέθηκε στον ποταμό Λουδία
17:06
Προφυλακίστηκαν οι έξι από τους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία στην Κάτω Τιθορέα
16:58
Το μέλλον της ιατρικής ήρθε ήδη: Πέντε εξελίξεις που αλλάζουν τα πάντα
16:46