Τραγωδία στην Τροιζηνία: Νεκρό αγόρι έπειτα από πτώση κλαριού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΤραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα Πέμπτη (27/6) το απόγευμα όταν ένα αγόρι ηλικίας 10-12 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο Διαβολογέφυρο Τροιζήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του saronicmagazine.gr, το άτυχο παιδί με καταγωγή από τον Λίβανο βρισκόταν στη Τροιζήνα για διακοπές και βρέθηκε στο Διαβολογέφυρο με γκρουπ τουριστών για να θαυμάσει το φαράγγι.
Το αγόρι έπεσε από μεγάλο ύψος στο φαράγγι, όταν ένα μεγάλο κλαρί δέντρου υποχώρησε και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά, άνθρωποι του Δήμου Τροιζηνίας - Μεθάνων και άνδρες της Αστυνομίας. Δυστυχώς, οι προσπάθειες ανάνηψης του αγοριού δεν έφεραν αποτέλεσμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Εύβοια: Ανήλικος πήρε το φορτηγό του πατέρα του και παρέσυρε μηχανάκι - Νεκρός 16χρονος
ΧΡΗΜΑ
Ενοίκια: Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω τράπεζας από την 1η Οκτωβρίου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η ICE σχεδιάζει να δώσει στους πράκτορές της γάντια που μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτροσόκ
23:53
ΣΠΟΡ
Δεύτερη ήττα με 3-2 και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ από την Άντερλεχτ - Συνέχεια στο Conference
23:50
CULTURE
Ο Νίκολας Χουλτ μπαίνει στο «σύμπαν» του Harry Potter - Ποιον ήρωα θα υποδυθεί
23:44
ΕΛΛΑΔΑ