Μeteo: Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο - Αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς το Σάββατο
Φωτιά κοντά σε σπίτια ξέσπασε στο Κρανίδι Αργολίδας
ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ / ΑΠΕ-ΜΠΕΣημαντικά θα ενισχυθούν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το meteo. gr αυξάνοντας τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς κυρίως το Σάββατο (29/6).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι ριπές των ανέμων στην Ανατολική Στερεά και στην Εύβοια τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου 29/06 τοπικά θα φτάσουν τα 90 km/h, ενώ στη Νότια Εύβοια και σε περιοχές που γειτνιάζουν με έντονη τοπογραφία τα 100 km/h.

Επισημαίνεται ότι λόγω της ενίσχυσης των ανέμων, οι συνθήκες θα επιδεινωθούν σημαντικά στα ανατολικά τμήματα, όπως διακρίνεται στον Χάρτη Επικινδυνότητας Πυρκαγιάς του Σαββάτου 29/06 στην αντίστοιχη ενότητα της σελίδας του Meteo.gr.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για έξι Περιφέρειες το Σάββατο
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53
Η SpaceX αντιδρά στην «αυθαίρετη» χρήση του Starlink από τη Ρωσία για την πλοήγηση των drones της
23:46
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο λαός αξίζει καλύτερα και θα κάνει πράξη την πολιτική αλλαγή
23:37