Δύο τα αυτοκίνητα που παρέσυραν την 17χρονη: Η ΕΛΑΣ ψάχνει μάρτυρες για να συλλάβει τους δράστες
Η Αθηνών Κορίνθου
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSIΤους οδηγούς που παρέσυραν την Τετάρτη (26/6) μια 17χρονη στην Αθηνών - Κορίνθου, αναζητούν οι Αρχές, ζητώντας πληροφορίες από όσους μπορεί να βρέθηκαν ενώπιον του τροχαίου.
Το τροχαίο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σημειώθηκε στη συμβολή της με την οδό Ηρακλείτου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο και στο ύψος του Περιστερίου, όταν τα δύο οχήματα παρέσυραν διαδοχικά την ανήλικη, η οποία διέσχιζε τη Λεωφόρο Αθηνών.
Το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οι οδηγοί και των δύο εμπλεκόμενων οχημάτων εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να δώσουν την αναγκαία βοήθεια στην 17χρονη και χωρίς να ειδοποιήσουν την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
Το πρώτο αυτοκίνητο είχε ασημί χρώμα και διέθετε σχάρα οροφής. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στο όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.
Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε την πεζή ενώ βρισκόταν τραυματισμένη στο οδόστρωμα, ήταν μαύρο. Οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες που βρισκόταν στο σημείο να δώσουν ό,τι πληροφορία διαθέτουν.
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Το Ιράν απαιτεί αποζημίωση για να ανοίξει το Ορμούζ - Νέα απειλή Τραμπ για ενεργειακές εγκαταστάσεις
19:30
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζήτησα μεσολάβηση από την Παπακώστα»: Τι λέει ο κτηνοτρόφος για την παράνομη επιδότηση
19:23