Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 14χρονης Ελευθερίας Σ.
Εξαφάνιση ανήλικης
Χαμόγελο του ΠαιδιούΑίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 14χρονης Ελευθερίας Σ. τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τρίτης (25/06) από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Η 14χρονη, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.
Όπως γράφει η ανακοίνωση: «Η περιπέτεια της Ελευθερίας Σ. 14 ετών έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που την αναζητούσαν. Ευαισθητοποιημένος πολίτης που αναγνώρισε την ανήλικη επικοινώνησε με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές με σκοπό τον έγκαιρο και ασφαλή εντοπισμό της.
Η Ελευθερία Σ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερία Σ. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».
Έξοδος Πάσχα: Πάνω από 60.000 οχήματα έφυγαν σήμερα από την Αθήνα - Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία (vids)
21:59
Πρόεδρος κοινοβουλίου Ιράν: Τρία από τα 10 σημεία της συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχουν ήδη παραβιαστεί
21:57
Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι έπληξε ρωσικό τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Κριμαία
21:49
Η «Βασίλισσα της Κεταμίνης» καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
21:40