Συναγερμός για φωτιά σε βαγόνι του προαστιακού στην Ακράτα
Ανανεώθηκε:
Φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΑναταραχή επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 1 Ιουλίου μετά από φωτιά που ξέσπασε σε βαγόνι του προαστιακού στην Ακράτα.
Ευτυχώς όλοι οι επιβαίνοντες εκκένωσαν εγκαίρως το τρένο με ασφάλεια και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά άμεσα υπό έλεγχο, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, σύμφωνα με το pelop.gr.
Ο Προαστιακός Πάτρας πλέον συνδέει τον Άγιο Βασίλειο με την Κάτω Αχαΐα με καθημερινά δρομολόγια, με τους επιβάτες που μετακινούνται με τους συρμούς του προαστιακού να εξυπηρετούνται με λεωφορεία της Hellenic Train στο τμήμα Άγιος Βασίλειος-Καστελλόκαμπος.

SPONSORED
CULTURE
Viktor Sági των Jazzbois στο CNN Greece: Παίζουμε σαν να κάνουμε ομαδική θεραπεία
17:22
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράκ: Από 93 στα 10 εκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου έπεσαν οι εξαγωγές μέσω του Ορμούζ
17:10
ΣΠΟΡ
Στα βήματα του πατέρα του ο μικρός Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης του μαθαίνει μπάσκετ
16:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σκέρτσος στο συνέδριο της ΝΔ: «Το σύγχρονο αποτελεσματικό κράτος δεν είναι ένας απλός μηχανισμός»
16:52
ΚΟΣΜΟΣ