Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά - Ραφήνα - Λαύριο
Άρση του απαγορευτικού αποφασίστηκε λίγο μετά τις 10:30 με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικό από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στον Πειραιά, εκτός από το Speedrunner το οποίο θα φύγει με καθυστέρηση για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Με καθυστέρηση αναμένεται να αναχωρήσει και το «Κύδων» για τα Χανιά, ενώ κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.
Δεμένα παραμένουν τα πλοία από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες καθώς και από το Λαύριο με προορισμό την Κέα και Κύθνο.
Παράλληλα, αυτή την ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους γύρω από τα λιμάνια, από εκδρομείς που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
O Bad Bunny συνεχίζει να σπάει ρεκόρ: Επτά βραβεία Emmy για την εμφάνισή του στο Super Bowl
21:26
ΕΛΤΑ: Αυτό είναι το συλλεκτικό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια ζωής της ΔΕΘ
21:14
Νύχτα αγωνίας στην Κόνιτσα: Πάνω από τον οικισμό καίει η φωτιά - Μέσα στο δάσος οι πυροσβέστες
21:05
Ούλριχ Ζίγκμουντ: Ποιος είναι ο ηγέτης του AfD στη Σαξονία - Ο στενός του κύκλος θαύμαζε τον Χίτλερ
20:53