Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά - Ραφήνα - Λαύριο
Άρση του απαγορευτικού αποφασίστηκε λίγο μετά τις 10:30 με αποτέλεσμα τα δρομολόγια να εκτελούνται κανονικό από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στον Πειραιά, εκτός από το Speedrunner το οποίο θα φύγει με καθυστέρηση για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο. Με καθυστέρηση αναμένεται να αναχωρήσει και το «Κύδων» για τα Χανιά, ενώ κανονικά ταξιδεύουν τα πλοία με προορισμό τον Αργοσαρωνικό.
Δεμένα παραμένουν τα πλοία από το λιμάνι της Ραφήνας για τις Κυκλάδες καθώς και από το Λαύριο με προορισμό την Κέα και Κύθνο.
Παράλληλα, αυτή την ώρα επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους γύρω από τα λιμάνια, από εκδρομείς που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
«Θα το πληρώσετε» - Προειδοποίηση Μερτς προς τους υπεύθυνους της επίθεσης με drone στη Λειψία
14:11
Εκτινάσσονται οι τιμές στην αγορά ακινήτων στα ελληνικά νησιά - Αύξηση 6,9% στην Κρήτη
13:59
Χρυσοχοΐδης: Το αργότερο σε 4 χρόνια οι νέες φυλακές στον Ασπρόπυργο - Τα αλκοτέστ και η Μύκονος
13:42
Μετρό Θεσσαλονίκης: Την Πέμπτη παραδίδεται η επέκταση προς Καλαμαριά - Οι 5 σταθμοί και η διαδρομή
13:31