Προφυλακιστέος ο 38χρονος Ρουμάνος για τη φωτιά στη Ραφήνα
Κατάσβεση πυρκαγιάς από πυροσβέστες (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣΠροφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 22η τακτική ανακρίτρια ο 38χρονος αλλοδαπός ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη για τη φωτιά στη Ραφήνα.
Ο 38χρονος ο οποίος απολογήθηκε για το κακούργημα του εμπρησμού δάσους από τον οποίο προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές για πυρκαγιά μέσα στον Ιούνιο. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε τις δύο προηγούμενες φορές ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το αδίκημα που του αποδόθηκε και υποστήριξε πως όταν είδε τη φωτιά πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεσή της.
ΕΛΛΑΔΑ
Οι έξι δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας μπάσκετ στη σκιά του Basketgate
23:20
ΚΟΣΜΟΣ
Εκλογές στη Σερβία: Νικητής της αναμέτρησης η Φοιτητική Λίστα - Παραδέχθηκε την ήττα του ο Βούτσιτς
23:10
ΚΟΣΜΟΣ
Κακοκαιρία στη Βρετανία: Ένας νεκρός από πτώση δέντρου στη Σκωτία - Πλημμύρες και ματαιώσεις πτήσεων
22:59
ΚΟΣΜΟΣ
Προεκλογική πρεμιέρα για τη Λεπέν: «Δεν θα πεθάνουν οι νέοι σε πολέμους που δεν είναι οι δικοί μας»
22:49
ΣΠΟΡ