Κακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λάρισα - «Έντονα φαινόμενα, περιορίστε μετακινήσεις»
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 εστάλη σε Θεσσαλία και βόρεια Ελλάδα, εν όψει της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού, αναμένονται έντονα φαινόμενα από το απόγευμα και αργά τη νύχτα ως αύριο το μεσημέρι σε 11 περιοχές της χώρας.
Ήδη οι κάτοικοι σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Χαλκιδικής και της Λάρισας έχουν λάβει SMS από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα, που θα αρχίσουν τις πρώτες πρωινές ώρες και θα διαρκέσουν ως το μεσημέρι της Πέμπτης.
«Προειδοποιητικό μήνυμα για έντονα καιρικά φαινόμενα (χαλαζοπτώσεις, καταιγίδες, κεραυνοί) στην περιοχή σας από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι της 4/7/2024. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών» τονίζει το 112.

ΔΥΠΑ: «Μπαράζ» πληρωμών ξεκινά σήμερα (17/12) - Ανάσα για χιλιάδες δικαιούχους
06:00
Δεύτερη ευκαιρία σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 55 ετών από την ΔΥΠΑ - Στις δομές υγείας
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής τροποποιητικής δήλωσης
04:00
Αυξημένες και νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου - Από την Παρασκευή 19/12 οι καταβολές
03:00