«Μάστιγα» οι πνιγμοί στις ελληνικές θάλασσες - Τρεις λουόμενοι νεκροί μέσα σε 24 ώρες
«Μάστιγα» έχουν γίνει οι άνθρωποι που ανασύρονται νεκροί από τις ελληνικές θάλασσες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι την Τετάρτη (3/7) ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας 75χρονος από το Λαγονήσι, ένας 78χρονος από την παραλία «Μηλιές» του Σταυρού και ένας 94χρονος από την περιοχή «Καβουρίνα» της Μεθώνης.
Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης (3/7) ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Βουλιαγμένης ότι ένας 75χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από τη θαλάσσια περιοχή του Λαγονησίου Αττικής.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το ίδιο πρωινό, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης ότι ένας 94χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την θαλάσσια περιοχή «ΚΑΒΟΥΡΙΝΑ» της Μεθώνης Πιερίας. Στον 94χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αιγινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Το μεσημέρι, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Σταυρού ότι ένας 78χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία «ΜΗΛΙΕΣ» του Σταυρού. Στον 78χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο βρέφος
10:02
Η κακοκαιρία «σάρωσε» και τη Λάρισα: Ζημιές σε καλλιέργειες από το χαλάζι σε Τύρναβο και Ελασσόνα
10:01
Η Ανταρκτική πάγωσε εκατομμύρια χρόνια πριν από την Αρκτική - Αυτός είναι ο λόγος
09:53
Πρόεδρος ΕΟΔΥ για κρούσματα σαλμονέλας στην Καστοριά: «Μάλλον δεν προέρχονται από κοτόπουλο»
09:41