Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στo Ηράκλειο Κρήτης - Ο τρίτος από χθες
Ανανεώθηκε:
Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγο στα βόρεια του νομού Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Πρόκειται για την τρίτη σεισμική δόνηση μέσα σε 24 ώρες, μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν στα νότια του νομού αλλά στα βόρεια και το μέγεθος ήταν 3,7 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 09.34 και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή, 53 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης του Ηρακλείου. Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται στα 14,4 χιλιόμετρα.
Η σεισμική δόνηση δεν έγινε ιδιαίτερα αισθητή στους κατοίκους του νησιού.
Η αμέσως προηγούμενη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ είχαν προηγηθεί άλλες μικρότερες. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού Σεισμολογικού Ινστιτούτου (EMSC), σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (3/7) στις 02:50, στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο χορό των Ρίχτερ η Κρήτη - Αναστάτωση στο νησί από τις αλλεπάλληλες δονήσεις
Διπλή σεισμική δόνηση 4,5 και 4,6 Ρίχτερ, νότια του Ηρακλείου, στην Κρήτη
Τσελέντης: Καμία ανησυχία για τον διπλό σεισμό στην Κρήτη
«Σαρώνει» η φοροδιαφυγή: «Πρωταθλητές» τα συνεργεία αυτοκινήτων, ποιοι κλάδοι ακολουθούν
08:23
Χιλιάδες όστρακα «μιλούν»: Πώς ζούσαν οι απλοί άνθρωποι στην αρχαία Αίγυπτο
08:23
Σοκ στο Χόλιγουντ: Ο D4vd δηλώνει αθώος για τη δολοφονία 14χρονης – Μακάβρια ευρήματα σε Tesla
08:15
Σπουδαία ανακάλυψη στην Αργεντινή: Δεινόσαυρος 20 μέτρων δεν ταιριάζει με καμία γνωστή κατηγορία (vid)
08:08