Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη 53χρονος στην Καβάλα που μαχαίρωσε δύο άνδρες
Περιπολικό της Αστυνομίας
EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Στη σύλληψη 53χρονου ημεδαπού, σε οικισμό της Καβάλας, προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ ο δράστης, ευρισκόμενος ως θαμώνας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε οικισμό της Καβάλας, τραυμάτισε με μαχαίρι, μετά από διαπληκτισμό, αρχικά έναν 42χρονο αλλοδαπό στην κοιλιακή χώρα και στον τράχηλο και ακολούθως έναν 48χρονο ημεδαπό στο χέρι, ο οποίος προσπάθησε να τους χωρίσει.
Στο σημείο προσέτρεξαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο 42χρονος παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο 48χρονος διακομίστηκε ακολούθως στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.
Αλβανία: Στις φλόγες οι καρέκλες... διαλόγου του Ράμα - Με χορούς και καμένους κάδους οι διαδηλώσεις
15:39
Έξι νεκροί από σύγκρουση τρένου με μίνι λεωφορείο στην Ρωσική Άπω Ανατολή
15:27
Βέροια: Σύλληψη τριών ανηλίκων για διαρρήξεις – Πάνω από 2.500 ευρώ τα κλοπιμαία
15:24
Ιορδανία: «Με σημάδεψε και άρχισε να πυροβολεί» – Μαρτυρία από την επίθεση στην εκκλησία
15:12