Λασίθι: Προσωρινά κρατούμενος ο 32 χρονος, για το θάνατο του μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρού.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του 32χρονου μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρού, στη διάρκεια εκδήλωσης μετά από άσκοπους πυροβολισμούς, στη διάρκεια εκδήλωσης για το κούρεμα προβάτων (κουρές).
Ο 32χρονος, όπως υποστήριξε από την πρώτη στιγμή ο συνήγορος υπεράσπισης του, έχει εκφράσει την οδύνη του για το θάνατο του 36χρονου, με τον οποίο όπως υποστήριξε είχαν πολύ στενές σχέσεις.
Ο κατηγορούμενος που κατηγορείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ανέφερε ότι πρόθεση δεν υπήρχε και πως το τραγικό συμβάν συνέβη, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
- Διαβάστε επίσης: Απολογείται ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών στο Λασίθι
Μάλιστα σύμφωνα με την συνήγορό του, περιέγραψε ακριβώς τη σκηνή και πως στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών, ο 36χρονος δέχθηκε το θανατηφόρο χτύπημα.
Επιπλέον, μετά από υπόδειξη από τον 32χρονο στους αστυνομικούς, χθες (Κυριακή 7/7), εντοπίστηκε και το φονικό όπλο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Απολογείται ο 36χρονος που σκότωσε τον μπατζανάκη του στη διάρκεια άσκοπων πυροβολισμών στο Λασίθι
Στον εισαγγελέα για ανθρωποκτονία ο 32χρονος που πυροβόλησε συγγενή του σε γλέντι στην Κρήτη
Λασίθι: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο δράστης που σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του
Καιρός: Καλοκαίρι μέχρι την Πέμπτη - «Φθινοπωρινή παρένθεση» την Πρωτομαγιά με βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
10:21
Changan Deepal S05: Έρχεται και σε plug-in υβριδικό με τιμή που προκαλεί
10:19
Τσουκαλάς για επιστολή πέντε βουλευτών: O «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
10:19
AKTOR: Ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ μετά την εξαγορά της SUN FORCE TWO - Έργα σε ανάπτυξη
10:14