Άφαντος ο Αμερικανός που εξαφανίστηκε στην Αμοργό - Νέο μήνυμα της συντρόφου του
Άφαντος παραμένει σχεδόν ένα μήνα πλέον ο Αμερικανός τουρίστας που εξαφανίστηκε στην Αμοργό, με τις Αρχές να έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το νησί για κάποιο σημείο ζωής του.
Τον 59χρονο, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 11 Ιουνίου, αναζητά και η σύντροφός του Ντέμπι Λεσάν, η οποία αναζητά τα μονοπάτια της Αμοργού.
Στην αναζήτησή της, συνδράμουν και κάτοικοι, με την ίδια να απευθύνει έκκληση για βοήθεια στις ομάδες του νησιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Την Κυριακή (7/7) σε ανάρτησή της κοινοποίησε μια εικόνα στην οποία φαίνεται ένα σύμβολο με κόκκινη μπογιά, που δείχνει στους περιπατητές τις διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν.
«Βλέποντας αυτές τις οδηγίες στον βράχο, καταλαβαίνω ότι αριστερά βρίσκεται η Χώρα, αλλά στη μέση είναι το Λέλη» ρώτησε.
Νωρίτερα την Δευτέρα (8/7) σε νέα ανάρτησή της έγραψε ότι «ελπίζει σε ένα θαύμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του Αμερικανού στην Αμοργό - Έρευνες με drones
SPONSORED
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27