ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η μητέρα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη - Η συγκινητική του ανάρτηση

Πέθανε η μητέρα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη - Η συγκινητική του ανάρτηση

Η μητέρα του Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη

Facebook/ Theodoro Andreadi

Πέθανε η μητέρα του γνωστού δημοσιογράφου και ανταποκριτή στην Ιταλία, Θεόδωρου Ανδρεάδη Συγγελάκη.

Την είδηση του θανάτου της Αθανασίας Συγγελάκη, έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος, ανταποκριτής του Alpha, με μια συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook.

Σε αυτήν ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, αναφέρει ότι η μητέρα που ήταν επίσης δημοσιογράφος αλλά και ηθοποιός, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Ο δημοσιογράφος γράφει ότι η μητέρα του στην πρώτη της ζωή, λάτρεψε το θέατρο και συνεργάστηκε με θιάσους όπως του Αλεξανδράκη, Βανδή, Βεργή και το Εθνικό, παίζοντας σε δεκάδες θεατρικά έργα για το ραδιόφωνο. Δάσκαλός της, ο Κάρολος Κούν, στο Θέατρο Τέχνης.

Στη συνέχεια ο Θόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης αναφέρει ότι η μητέρα του στην δεύτερη ζωή της αγάπησε την δημοσιογραφία και ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 2, όπως και του ΒΒC και της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle στην Ρώμη. Συνεργάστηκε με την Rai, ως ηθοποιός και στις ξένες εκπομπές της.

Τέλος ο ανταποκριτής δεν παραλείπει να αναφέρει τα πόσα οφείλει στην μητέρα του από τα πιο απλά έως τα πιο σημαντικά πράγματα.

Από τα ελληνικά μου, μέχρι την δουλειά μου και μια μεγάλη "μαγκιά", που την χαρακτήριζε όσο τίποτε άλλο: την ηθική υποχρέωση να υπερασπίζεις τον ασθενέστερο, τον ξεχασμένο, αυτόν που δεν έχει υλικό αντάλλαγμα να σου προσφέρει, χωρίς να υπολογίζεις το όποιο κόστος», έγραψε ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας της μητέρας του που δημοσίευσε.