ΕΛΛΑΔΑ

Επαναλειτουργεί από σήμερα το «Καραμανδάνειο» δύο ημέρες μετά την πυρκαγιά

Επαναλειτουργεί από σήμερα το «Καραμανδάνειο» δύο ημέρες μετά την πυρκαγιά

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς 

EUROKINISSI

Επαναλειτουργεί από σήμερα, Πέμπτη (11/7) το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων, της Πάτρας, που είχε αναστείλει τη λειτουργία του μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή την Τρίτη (9/7).

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης χαρακτήρισε «μικρό θαύμα» την τόσο γρήγορη επαναλειτουργία του νοσοκομείου» που όπως σημείωσε «είναι και το αποτέλεσμα μίας συντονισμένης δουλειάς που γίνεται από τον υπουργό Υγείας, την Υγειονομική Περιφέρεια, τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι στη βάση του Εθνικού Συστήματος Υγείας».

«Κατά συνέπεια, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοικήτρια του νοσοκομείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου, για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν αυτές τις δύο μέρες και να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι για την υποδοχή των μικρών ασθενών, ώστε να τους παράσχουμε την ανάλογη φροντίδα που χρειάζονται», σημείωσε ο ίδιος.

Όπως πρόσθεσε ο κ. Καρβέλης «ήδη έχουν επιστρέψει στο Καραμανδάνειο τα παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας».

Οι ζημιές δεν δημιούργησαν πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου

Όσον αφορά τις ζημιές που υπέστη το εφημερείο, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας τόνισε ότι «το ζήτημα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου, αφού έχει ήδη βρεθεί άλλος χώρος εντός του νοσοκομείου που θα φιλοξενήσει τους γιατρούς, οι οποίοι εφημερεύουν».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «μέσα στο πλαίσιο των εργασιών που θα γίνουν για τα νέα χειρουργεία του παιδιατρικού νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί και η επισκευή του εφημερείου».

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.



ANA-MPA Copyright © 2004-2005 All rights reserved.