Ηράκλειο: Σε γυναίκα ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε αποσύνθεση - Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΣε γυναίκα ανήκει σύμφωνα το πτώμα που εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, το απόγευμα της Κυριακής, σε σπίτι στο Ηράκλειο.
Από την έρευνα της Αστυνομίας και του ιατροδικαστή, προκύπτει ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 40 με 45 ετών, κατά πληροφορίες Ρουμάνα.
Το πτώμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, εντοπίστηκε σε σπίτι στην περιοχή του Παγκρητίου Σταδίου, σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε βαθμό μάλιστα που δεν μπορούσε να αναγνωριστεί αν ανήκε σε άντρα ή γυναίκα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι επειδή ακριβώς οι συνθήκες είναι τέτοιες, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα ως προς το θάνατο της γυναίκας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σπίτι όπου εντοπίστηκε η σορός βρέθηκε κλειστό εσωτερικά, με κλειδωμένα παράθυρα και πόρτες και δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης.
Οι αρχές προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής και αυτό που λένε επισήμως είναι ότι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, εν αναμονή βεβαίως και του πορίσματος του ιατροδικαστή, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται την Δευτέρα.
Χαμόγελα και ευχές στο Μαξίμου: Κάλαντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Σύλλογο Λιοσιωτών (vid&pics)
12:50
Χειροπέδες σε 41χρονο για μικροδέματα κοκαΐνης στην Θεσσαλονίκη - Τον έπιασε το «ελληνικό FBI» (pic)
12:50
Μήνυμα Σαμαρά: Φτάνουν τα ψέματα και οι διχασμοί - Η πατρίδα απαιτεί Αλήθεια και δικαιοσύνη
12:47
Μόσχα: Δημοσιοποίησε βίντεο με το drone που, όπως υποστηρίζει, είχε στόχο την κατοικία Πούτιν
12:44