Φάρσα το απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα
Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το απειλητικό τηλεφώνημα που έγινε νωρίτερα για τοποθέτηση βόμβας σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα.
Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.
Παράλληλα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Δεκελείας, που είχε διακοπεί για λόγους ασφαλείας.
Ο συναγερμός σήμανε στις 7 το απόγευμα (16/7) όταν οι αρχές ενημερώθηκαν για τηλεφώνημα για βόμβα στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κρήτης στη Νέα Χαλκηδόνα.
Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται ένα υποκατάστημα τράπεζας. Το τηλεφώνημα έγινε στην Εφημερίδα Συντακτών, με τους δράστες να δίνουν μία ώρα περιθώριο.
Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και απέκλεισαν το σημείο, ενώ κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών διεξήγαγε ελέγχους.
Από τον μύθο στη διεθνή αναγνώριση: Πώς ο Όλυμπος κέρδισε τη θέση του στην UNESCO
08:00
Εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα στην Αγία Παρασκευή - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
07:53
Ξεκινά η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας: Μετρά πληγές η Κρήτη με πλημμύρες και απεγκλωβισμούς
07:48
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Μεταξουργείο - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
07:45