Παραλίγο τραγωδία στα Χανιά - Πώς σώθηκε 4χρονος από πνιγμό
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΈνα αγοράκι τεσσάρων ετών κινδύνευσε να πνιγεί σε πισίνα ξενοδοχείου το απόγευμα της Πέμπτης (18/07) στα Χανιά, ωστόσο η γρήγορη αντίδραση του πατέρα του απέτρεψε τα χειρότερα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο πατέρας του ανήλικου, που είναι γιατρός, έβγαλε το παιδί από την πισίνα και αμέσως του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα ο τετράχρονος που είναι Ελληνοβρετανός να συνέλθει.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε στο σημείο το αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν την καλή του κατάσταση. Ωστόσο, απόψε θα το κρατήσουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να παρακολουθήσουν την πορεία του.
Στο νοσοκομείο Χανίων αναστατωμένος βρέθηκε και ο παππούς του παιδιού, ενώ η μητέρα του έμεινε πίσω με το μωρό της οικογένειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι κίνδυνοι του καλοκαιριού για τα παιδιά - Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς στις διακοπές
Μπαράζ επαφών Παπασταύρου για την ενέργεια στις ΗΠΑ - Τι συζητήθηκε
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19