Νέο πλου της θρυλικής τριήρους Ολυμπιάς με κωπηλάτες πολίτες διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό
Τη δυνατότητα στους πολίτες να γίνουν ένας από τους 170 κωπηλάτες της θρυλικής τριήρους Ολυμπιάς παρέχει εκ νέου το Πολεμικό Ναυτικό διοργανώνοντας ολιγόωρο πλουν, για την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 10.00, με σημείο απόπλου/κατάπλου το Άλσος Ελληνικής Ναυτικής Παράδοσης στο Τροκαντερό του Παλαιού Φαλήρου.
«Αν θες και εσύ να γίνεις ένας από τους 170 κωπηλάτες της τριήρους Ολυμπιάς και να βιώσεις τη ναυτική μας παράδοση σε μία μέρα γιορτής για όλους, δήλωσε συμμετοχή (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email): plous_olympias@navy.mil.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας», τονίζει στη σχετική του ανακοίνωση το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Ο πρώτος πλους της τριήρους στις 24 Ιουλίου σημείωσε πρωτοφανή επιτυχία, με τις θέσεις των κωπηλατών να υπερκαλύπτονται μέσα σε λίγες μόνο ώρες από τη γνωστοποίηση πραγματοποίησής του.
Η στάθμη της θάλασσας ανεβαίνει με τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων 4.000 χρόνων
15:50
Καλλιτέχνης δημιούργησε με βλεφαρίδα μικροσκοπικό γλυπτό του Τόμι Σέλμπι από τo «Peaky Blinders» (pic)
15:41
Νορβηγία: Κάθειρξη άνω των 7,5 ετών για τον προγονό του πρίγκιπα διαδόχου
15:30
Δήμος Αθηναίων: Ο καφέ κάδος έφτασε για 1η φορά στο Κουκάκι - «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό»
15:27