Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος
Ανανεώθηκε:
O δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος.
Απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών ο δημοσιογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος. Είχε εργαστεί επί 32 χρόνια στην ΕΡΤ, ως ανταποκριτής από την Πάτρα, ενώ ήταν ανταποκριτής για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του δημοσιογράφου Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου.
Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος αναφέρει:
«Αποχαιρετούμε τον φίλο Τάκη Θεοδωρακόπουλο, τον δημοσιογράφο που υπηρέτησε με ήθος, πάθος και εντιμότητα την ενημέρωση, σεβόμενος πάντα τη δεοντολογία.
Ο Τάκης ήταν παρών στις κοινωνικές διεκδικήσεις και αναδείκνυε ζητήματα της περιοχής προσεγγίζοντάς τα με υψηλό επίπεδο προβληματισμού και με την πρόθεση να υπάρξουν εξελίξεις για την προκοπή του τόπου μας.
Αφήνει πίσω του ισχυρό αποτύπωμα ως δημοσιογράφος και ως άνθρωπος.
Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους οικείους του καθώς και στο δημοσιογραφικό κόσμο της πόλης».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε η λαϊκή τραγουδίστρια Βούλα Γκίκα - Την βρήκαν νεκρή στο σπίτι της στην Κινέτα
ΗΠΑ: Πέθανε η βουλευτής Σίλα Τζάκσον Λι
O Μαδούρο «έτοιμος» να συζητήσει με τις ΗΠΑ για τον αγώνα κατά των ναρκωτικών και το πετρέλαιο
07:33
Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα σε Ίλιον και Μαρκόπουλο μέσα σε λίγες ώρες - Τρεις τραυματίες
07:31
Γαλλία: Πάνω από 1.000 πυρπολήσεις οχημάτων και εκατοντάδες προσαγωγές τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς
07:23
Μετοχές, ακίνητα και χρυσός - Τα top picks του 2026
07:14