Μπαράζ συλλήψεων για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών που επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις με πλαστά διαβατήρια, προχώρησαν οι αρχές σε αεροδρόμια νησιών του Νοτίου Αιγαίου.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, συνέλαβαν 24χρονο υπήκοος Ιράκ, γιατί μετέβη στο αεροδρόμιο του νησιού και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου αρχών Γαλλίας, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία.
Επίσης, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, συνελήφθησαν τρείς υπήκοοι Συρίας ηλικίας 18, 19 και 25 ετών, γιατί μετέβησαν στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας αρχών Γαλλίας και Τσεχίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία και τη Γαλλία.
Τέλος, στην Κάρπαθο, συνελήφθησαν ένας 21χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 29χρονος υπήκοος Συρίας, γιατί επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αυστρία, κάνοντας χρήση πλαστού δελτίου ταυτότητας και διαβατηρίου αρχών Βουλγαρίας και Γαλλίας.
SPONSORED
Έρευνα: Το 75,6% των κατοικιών που πωλήθηκαν το 2025 ήταν άνω των 20 ετών
10:11
Σεισμός στις Φιλιππίνες: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 129 τραυματίες - Η στιγμή που κτήρια καταρρέουν
10:07
Οι Χούθι αποκλείουν ισραηλινά πλοία από την Ερυθρά Θάλασσα - Νέοι ιρανικοί πύραυλοι στο Τελ Αβίβ
10:06
No1 Great Place to Work είναι μια εταιρεία με κουλτούρα που χωρά κάθε άνθρωπο
10:00