Στον εισαγγελέα δύο συλληφθέντες για επίθεση με οπαδικά κίνητρα στην Χαλκίδα
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 22/07 ένα 19χρονος και ένας 24χρονος, κατηγορούμενοι για επίθεση με ρόπαλα και σιδηρολοστούς στην Χαλκίδα, εναντίον τριών ατόμων, με οπαδικά κίνητρα.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Χαλκίδας, όταν μία ομάδα περίπου 10 ατόμων επιτέθηκε σε μια ομάδα τριών. Οι δύο δράστες τους χτύπησαν με λοστούς, κοντάρια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει δύο εμπλεκόμενους, ηλικίας 19 και 24 ετών. Ακόμα δύο έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα μέλη της συμπλοκής.
Τα ευρήματα των Αρχών είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά, καθώς κατασχέθηκαν φωτοβολίδες, γάντια με κόκκαλο, τα οποία χρησιμοποιούνται για συμπλοκές, κοντάρια, ρόπαλα και μαχαίρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αρτέμιδα: Θύμα ξυλοδαρμού και revenge porn 27χρονη από τον εν διαστάσει σύζυγό της
Ζάκυνθος: Βρετανοί ξυλόκοπησαν Πακιστανό στον Λαγανά
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» την Αλεξανδρούπολη - Ζημιές σε καταστήματα και αεροδρόμιο
10:14
Πρώτη κυριακάτικη ανασκόπηση Μητσοτάκη για το 2026: Τι λέει για Βενεζουέλα, Παιδεία, λαϊκές αγορές
10:10
Πού να ταξιδέψετε το 2026: Από την Αυστραλία μέχρι τη Χιλή, 20 προορισμοί που ξεχωρίζουν
09:59