Ιερόσυλοι έκλεψαν το παγκάρι από ξωκλήσι στην Κύμη
Στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία Περιβολίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου εισέβαλαν ιερόσυλοι, οι οποίοι απέσπασαν το παγκάρι του ναού.
Για την ασυνήθιστη διάρρηξη μίλησε στο evima.gr ο πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Περιβολίων, Τάσος Ρέτσας: «Σύμφωνα με την εορτή που γιόρταζε το Σάββατο 20 Ιουλίου ο Ναός, και με τα κεριά που βρέθηκαν σβηστά και τοποθετημένα από πιστούς, θα είχε αρκετά χρήματα».
Ωστόσο, σύμφωνα με το τοπικό ΜΜΕ, αυτή είναι η δεύτερη φορά που ιερόσυλοι διέρρηξαν το συγκεκριμένο εκκλησάκι.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ενημερωθεί από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου και θα προχωρήσουν οι ενέργειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου 47χρονος τουρίστας που έκανε διακοπές στη Σκιάθο
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκίνησε η πορεία των ταξί προς το υπουργείο Μεταφορών
13:19
ΕΛΛΑΔΑ
Δημήτρης Μάρκος, ο κολυμβητής που τα γεύτηκε όλα νωρίς - Ιστορίες και βιώματα μέσα από την πισίνα
13:18
ΧΡΗΜΑ
Στο μικροσκόπιο της Eπιτροπής Aνταγωνισμού οι τιμές του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου
13:07
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
ΚΟΣΜΟΣ