Πύργος: Χειροπέδες σε 37χρονο - Προσπάθησε να χτυπήσει ανήλικη με το αυτοκίνητό του
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΈνας 37χρονος συνελήφθη στον Πύργο, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος μίας 14χρονης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες ( Δευτέρα 22/7) το απόγευμα, έπειτα από σχετική καταγγελία, ο 37χρονος διαπληκτίστηκε με έναν 35χρονο και στην συνέχεια οδηγώντας αυτοκίνητο, αποπειράθηκε να παρασύρει την 14χρονη κόρη του δεύτερου.
Επιπλέον, κατηγορείται ότι προσέκρουσε σκοπίμως σε δύο αυτοκίνητα, που ανήκουν στον 35χρονο και στον 38χρονο αδερφό του.
Στην συνέχεια, ο 35χρονος, μαζί με τον 38χρονο και έναν ακόμη άνδρα, ηλικίας 59 ετών, τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο ρόπαλο και μεταλλική βέργα τον 37χρονο, προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό του και τον απείλησαν με πιστόλι.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εκτός από τον 37χρονο συνέλαβαν και τον 35χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ενώ κατηγορούνται για τα ίδια αδικήματα ακόμη δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη άντρας που σκότωσε με σιδερένιο λοστό αδέσποτη γάτα στην αυλή του σπιτιού του
Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στο Γαλάτσι
Τουαλέτες από χρυσάφι: Η απάντηση του τουριστικού τομέα της Νορβηγίας στον Τραμπ για το «shit house»
19:29
«Κερδίσατε ένα κλικ στη χυδαιότητα»: Η ανάρτηση Ράντου για την AI φωτογραφία με τον Παπακωνσταντίνου
19:20
Σοκ με Μοντέρο στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα μείνει εκτός για έξι μήνες
19:10
Μητσοτάκης για φρεγάτα «Νέαρχος»: «Μέρα περηφάνειας για την πατρίδα, σπουδαία στιγμή για το ΠΝ»
19:02