Πάτρα: Δεύτερη έγκυος έχασε το μωρό της από την ίδια επιπλοκή που κατέληξε η 38χρονη με το μωρό της
Φορείο σε νοσοκομείο
Eurokinissi/Γιώργος ΚονταρίνηςΣτον απόηχο της διπλής τραγωδίας στην Πάτρα όπου έχασαν τη ζωή τους μια 38χρονη μητέρα και βρέφος στο φως της δημοσιότητας έρχεται ένα νέο παρόμοιο περιστατικό με έγκυο στην πόλη που παρουσίασε την ίδια γυναικολογική επιπλοκή με άτυχη γυναίκα, έχασε το μωρό της αλλά κατάφερε να ζήσει.
Η γυναίκα σύμφωνα με το tempo24.news χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ κι ενώ βρισκόταν στον 9ο μήνα εγκυμοσύνης.
Τελικά, έχασε το βρέφος ωστόσο η ίδια κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Η τραγωδία με τη μητέρα και το μωρό
Η αποκάλυψη ήρθε ενώ η πόλη είναι συγκλονισμένη με το θάνατο μιας γυναίκας που ήταν τον 8ο μήνα κύησης και του μωρού της.
Η γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και οι γιατροί προχώρησαν άμεσα σε καισαρική τομή σε μία προσπάθεια να σώσουν το βρέφος.
Δυστυχώς όμως, όπως διαπίστωσαν, το βρέφος ήταν ήδη νεκρό.
Η άτυχη γυναίκα έδωσε σκληρή μάχη για αρκετές ώρες νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Μία μάχη που όμως αποδείχθηκε άνιση καθώς τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος οικείους και φίλους.
Η άτυχη γυναίκα είχε μία κόρη οκτώ ετών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Πέθανε η έγκυος που υπέστη τρεις ανακοπές
Αδιανόητη τραγωδία στην Πάτρα: Έγκυος υπέστη τριπλή ανακοπή - Νεκρό το βρέφος
Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική και το Δεθνές Δικαίο
19:17
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40