Πτολεμαΐδα: Νεκρός 16χρονος συνεπιβάτης μηχανής - Μάχη για τη ζωή δίνει ο 17χρονος οδηγός
Μοτοσικλέτα μετά από τροχαίο (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΘανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/7) στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας - Ασβεστόπετρας, με θύμα ένα 16χρονο συνεπιβάτη μηχανής. Την ίδια στιγμή ο 17χρονος οδηγός δίνει μάχη για τη ζωή του.
Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 17χρονος με συνεπιβάτη τον 16χρονο, εξετράπη της πορείας της για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πτώση σκοτώθηκε ακαριαία ο συνεπιβάτης της μηχανής, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός ο οποίος νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.
Οπως μεταδίδει το e-ptolemeos.gr η μηχανή ανήκε σε 3ο πρόσωπο, το οποίο έδωσε στα ανήλικα παιδιά την μηχανή για να κάνουν μια βόλτα.
Τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος διερευνά η Τροχαία Εορδαίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο με παράσυρση πεζού στα Χανιά - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο στη Μεσσηνία: Στο 401 σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 19χρονος - Οι άλλοι τραυματίες
Νεκρός 61χρονος σε τροχαίο στη Λάρισα - Μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων
SPONSORED
Viktor Sági των Jazzbois στο CNN Greece: Παίζουμε σαν να κάνουμε ομαδική θεραπεία
17:22
Ιράκ: Από 93 στα 10 εκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου έπεσαν οι εξαγωγές μέσω του Ορμούζ
17:10
Στα βήματα του πατέρα του ο μικρός Αντετοκούνμπο - Ο Γιάννης του μαθαίνει μπάσκετ
16:57
Σκέρτσος στο συνέδριο της ΝΔ: «Το σύγχρονο αποτελεσματικό κράτος δεν είναι ένας απλός μηχανισμός»
16:52