Μαρουσάκης: Μπόρες θα διαδεχθούν τις υψηλές θερμοκρασίες
Μπόρα εν μέσω καύσωνα
INTIME NEWS / ΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕπιμένουν και σήμερα, Τρίτη (30/7) οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, τις οποίες όμως αναμένεται να διαδεχθούν τοπικές μπόρες σε Κεντρική Μακεδονία και Αιγαίο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 36-38 βαθμούς Κελσίου, ενώ πολλοί ισχυροί βοριάδες θα επικρατήσουν στο Αιγαίο αλλά και τα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, αυξάνοντας τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Το απόγευμα αναμένεται να σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία και το βορειοδυτικό Αιγαίο.
Στην Αττική θα έχουμε αίθριο καιρό με ισχυρούς βοριάδες που τοπικά θα αγγίξουν και τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης θα φτάσει στους 36 βαθμούς Κελσίου.
Το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη είναι πιθανό να έχουμε κάποιες βροχές. Ο υδράργυρος θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.
Συνελήφθη 21χρονος για ληστεία και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ηλικιωμένου τον Ιούνιο του 2025
16:09
Νερό: Η αστείρευτη πηγή ενέργειας του ανθρώπου, χωρίς επεξεργασία, χωρίς αλλοίωση
16:07
Στη φυλακή ο Έλληνας σαμποτέρ γερμανικών πλοίων - Το δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει την έκδοση του
16:05
Στην Κρήτη ο γάμος της Μαρίας Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τι δήλωσε η τενίστρια (vid)
15:58