ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ: υποδοχή - έκπληξη στον πρωθυπουργό ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο Ε.Σ.Υ

ΔΕΘ:  υποδοχή - έκπληξη στον πρωθυπουργό ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο Ε.Σ.Υ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Πανηγυρική» υποδοχή στην ΔΕΘ, με άμαξες και άλλα χάπενιγκ, ετοιμάζουν στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στα μέλη της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το συνδικαλιστικό τους όργανο την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου θα κάνουν μια πορεία επτά χιλιομέτρων, την οποία ονομάζουν «το Καραβάνι της Υγείας».

Η ιδέα προέκυψε όπως είπαν στο CNN Greece, από την συχνή χρήση της λέξης καραβάνι , από τον πρωθυπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις επτά το πρωί και θα περάσει από το Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά, Αγ.Δημήτριος και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι συμμετέχοντες, θα αυξάνονται σταδιακά. Σε κάθε στάση που θα γίνεται έξω από δημόσιο νοσοκομείο θα μπαίνει στην πορεία το αντίστοιχο νοσηλευτικό προσωπικό. Όλοι θα φορούν την λευκή μπλούζα εργασίας τους.

Ενώ καλούν τους πολίτες να διαδηλώσουν μαζί τους γιατί όπως λένε το ΕΣΥ καταρρέει και χιλιάδες ζωές κινδυνεύουν.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας με ανακοίνωση τους, εκφράζουν επίσης και την έντονη δυσαρέσκεια τους για την ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου στις υβριστικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού υγείας για το προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ