Σύγκρουση δύο ιστιοφόρων στους Αντίπαξους – Τραυματίστηκε ένας 18χρονος
Ανανεώθηκε:
Σκάφος του Λιμενικού (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑΣύγκρουση δύο ιστιοφόρων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/7) κοντά τους Αντίπαξους με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και ένα άτομο να τραυματιστεί ελαφρά.
Συγκεκριμένα ένα ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Σλοβενίας με πέντε επιβαίνοντες συγκρούστηκε με ένα ιστιοφόρο σκάφος σημαίας Τσεχίας με έξι επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 3,4 ναυτικά μίλια νοτιανατολικά των Αντίπαξων κάτω από συνθήκες που είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
Από το ατύχημα τραυματίστηκε ένας 18χρονος Σλοβένος στον καρπό, ο οποίος μεταφέρθηκε από σκάφος του Λιμενικού Σώματος στους Παξούς για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ιστιοφόρα είχαν παράλληλη πορεία προς Λευκάδα όταν σημειώθηκε η σύγκρουση
Το ιστιοφόρο σημαίας Σλοβενίας παρουσιάζει ελεγχόμενη εισροή υδάτων και πλέει αυτοδύναμα προς Λευκάδα.
Το άλλο πλέει προς τους Παξούς συνοδεία περιπολικού σκάφους του Λιμενικού.
Θύμα τηλεφωνικής απάτης ηλικιωμένη στην Πάτρα: Της πήραν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ
15:54
Ένα εντυπωσιακό ταξίδι 120 ημερών στη Μεσόγειο: Η χελώνα «Λάρα» διένυσε 2.700 χιλιόμετρα
15:49
Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ηθοποιός Έλκε Σόμερ γνωστή από το σίκουελ του Ροζ Πάνθηρα
15:46
Eurovision: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του εθνικού τελικού και των δύο ημιτελικών στη Θεσσαλονίκη
15:43