Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν το Σάββατο λόγω ασφαλτόστρωσης
Εργα ασφαλτόστρωσης
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSIΑσφαλτοστρώσεις θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο, 3 Αυγούστου, από τις 6 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, στον κόμβο της Εγνατίας οδού με τις οδούς Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη. Ως εκ τούτου θα διακοπεί τμηματικά η διέλευση των οχημάτων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι εργασίες θα γίνουν στην πρώτη φάση στη δεξιά και στη μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση, καθώς και σε τμήματα του οδοστρώματος στις οδούς Εθνικής Αμύνης και Αγγελάκη.
Στη δεύτερη φάση θα αποκλειστεί η αριστερή και η μισή μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η οδός Εθνικής Αμύνης θα είναι κλειστή από τη διασταύρωσή της με την Αγ. Δημητρίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αλ. Σβώλου και η οδός Αγγελάκη θα είναι κλειστή από τη διασταύρωσή της με την οδό Αλ. Σβώλου.
Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει για την ημέρα των εργασιών τροποποίηση της διαδρομής των διερχομένων λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό προς Σέρρες
Εγνατία οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω μεταφοράς ανεμογεννήτριας - Δείτε πού και πότε
Τροχαία Αττικής: Βεβαιώθηκαν 4.470 παραβάσεις την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα - Τα επόμενα βήματα
02:00
Κτηνοτρόφοι: Εγκρίθηκαν αποζημιώσεις 16,8 εκατ. ευρώ για τους πληγέντες
01:00
Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
00:30
Ολίβια Ροντρίγκο: Ποιο άλμπουμ της Αριάνα Γκράντε ξεχώρισε - Η άποψή της για τις διασκευές
23:57