Νεκρός ανασύρθηκε 75χρονος στην παραλία του Δημοτικού Κάμπινγκ Αλεξανδρούπολης
(Φωτογραφία Αρχείου)
INTIME NEWS / ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣΝεκρός ανασύρθηκε το πρωί του Σαββάτου (8/3) από τη θαλάσσια περιοχή του Δημοτικού Κάμπινγκ στην Αλεξανδρούπολη, ένας 75χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα από την ακτή, όταν άτομα από το Δημοτικό Κάμπινγκ εντόπισαν τον άτυχο άνδρα μέσα στο νερό και επιχείρησαν να τον ανασύρουν, χωρίς, ωστόσο, ο ίδιος να έχει τις αισθήσεις του.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, «στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε το θάνατό του».
Σημειώνεται ότι προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή και πως ήδη έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Π.Γ.Ν. Ροδόπης.
ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΙ: Οι βορειοανατολικές ΗΠΑ στο έλεος της χιονοθύελλας - 660.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ακυρώσεις πτήσεων (pics&vid)
20:47
ΟΗΕ: Η Βενεζουέλα ζητά την απελευθέρωση του «συνταγματικού προέδρου» της, Νικολάς Μαδούρο
20:35
Θεσσαλονίκη: Πυργκαγιά στο κτήριο της πρώην κεραμοποιίας Αλλατίνη
20:24
Έρντογαν: Με τον Μητσοτάκη συζητήσαμε για το Αιγαίο και την Μεσόγειο
20:15