Χαλκιδική: Νεκρός 57χρονος ναυτικός μετά από σοβαρό τραυματισμό
Τη ζωή σε έναν 57χρονο ναυτικό κόστισε ένας σοβαρός τραυματισμός που είχε κατά την εκτέλεση του δρομολογίου Ουρανούπολη - Δάφνη Αγίου Όρους την Κυριακή (4/8).
Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 10 το πρωί λίγο μετά τον απόπλου του πλοίου και ενώ ο πλοίαρχος εκτελούσε χειρισμούς ένα φορτηγό ελαφρού τύπου κύλησε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και χτύπησε τον 57χρονο Α΄ μηχανικό.
Το φέρι μποτ επέστρεψε στο λιμάνι, όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες που έκαναν προσπάθειες με ΚΑΡΠΑ, όμως ο 57χρονος δεν ανταποκρίθηκε.
Καταθέσεις για την εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος δίνουν ο οδηγός του οχήματος και μέλη πληρώματος.
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου ανοιχτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Fuel Pass - Τα ποσά ανά περιοχή
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
ΧΡΗΜΑ
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
ΚΟΣΜΟΣ