Η πρώτη μεγάλη έξοδος του Αυγούστου: 45.000 εκδρομείς αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής χθες
Μεγάλες πληρότητες στα πλοία
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΜαζικά έχουν αρχίσει να αναχωρούν από το κλεινόν άστυ για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αδειούχοι και φοιτητές, φτάνοντας τους δεκάδες χιλιάδες ήδη από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
Αυξημένη ήταν η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (5/8) σχηματίζοντας ουρές χιλιομέτρων με τα οχήματά τους οι επιβάτες. Τα δρομολόγια που κατευθύνονται προς Αίγινα και Αγκίστρι είχαν πληρότητες 100%, ενώ μεγάλες πληρότητες είχαν και οι προορισμοί των Κυκλάδων.
Αξίζει να σημειωθεί πως, μόνο την Κυριακή (4/8) αναχώρησαν από το λιμάνι του Πειραιά 26 δρομολόγια, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού 42, από το Λαύριο 10 και από την Ραφήνα 13.
Το σύνολο των εκδρομέων που επιβιβάστηκαν από όλα τα λιμάνια της Αττικής είναι 45.608, εκ των οποίων 9.101 λιγότεροι σε σχέση με εχθές, στοιχείο κορύφωσης της εξόδου των εκδρομέων από το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων - Μεγάλο μποτιλιάρισμα στα διόδια της Ελευσίνας
«Her»: Η ταινία που προέβλεψε την εποχή της τεχνητής νοημοσύνης και της μοναξιάς
10:27
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο 19χρονοι για τον πυροβολισμό σε βάρος 35χρονου στον Δενδροπόταμο
10:12
Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο
10:02
Τέσσερις συλλήψεις οδηγών υπό την επήρεια αλκοόλ στη Θεσσαλονίκη – Οι δύο ενεπλάκησαν σε τροχαία
09:52