Συνελήφθη 24χρονος σε ΚΤΕΛ με τρία κιλά ηρωίνης στη βαλίτσα του
Ένας 24χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα Δευτέρα 05/08 σε υπεραστικό λεωφορείο, καθώς μετά από έλεγχο στις χειραποσκευές του εντοπίστηκαν έξι συσκευασίες με περισσότερα από τρία κιλά ηρωίνη.
Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε να μεταφέρει την ηρωίνη στη βαλίτσα του κατά την αποβίβαση του από το ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης που τον εντόπισαν τον συνέλαβαν για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.
Στη χειραποσκευή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 3 κιλών και 15 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε επίσης ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αμφιλοχία: Μετέφερε κοκαΐνη μέσα σε μπουκάλι απορρυπαντικού ρούχων
Χειροπέδες σε Βρετανίδα για διακίνηση ναρκωτικών στον Λαγανά - 21 συλλήψεις στη Ζάκυνθο
ΔΥΠΑ: «Μπαράζ» πληρωμών ξεκινά σήμερα (17/12) - Ανάσα για χιλιάδες δικαιούχους
06:00
Δεύτερη ευκαιρία σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 55 ετών από την ΔΥΠΑ - Στις δομές υγείας
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε εκπνέει η προθεσμία υποβολής τροποποιητικής δήλωσης
04:00
Αυξημένες και νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου - Από την Παρασκευή 19/12 οι καταβολές
03:00