Έπιασαν παραχαράκτες χαρτονομισμάτων
Στην εξάρθρωση πενταμελούς συμμορίας που έθετε σε κυκλοφορία παραχαραγμένα χαρτονομίσματα στην Κέρκυρα, προχώρησε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.
Η συμμορία των πέντε Ρομά, μέσα σε ένα τριήμερο είχε δράση σε τρεις περιπτώσεις κάνοντας συναλλαγές με πλαστά χαρτονομίσματα.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δύο γυναίκες ηλικίας 33 και 36 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 27 και 40 ετών, Ρομά, ενώ αναζητείται ένας ακόμη 29χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, ενώ ο 40χρονος που συνελήφθη και ο 29χρονος, που αναζητείται, κατηγορούνται επίσης, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργίας, καθώς αφαίρεσαν από την προθήκη καταστήματος ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Επιστρέφει στον πυρηνικό σταθμό Μπουσέρ του Ιράν το ρωσικό προσωπικό
19:57
Τουρκία: Βαριές ποινές για την δηλητηρίαση με εντομοκτόνο τετραμελούς οικογένειας σε ξενοδοχείο
19:50
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ αναστέλλουν οικονομικές κυρώσεις για να διευκολύνουν τις επιχειρήσεις διάσωσης
19:47
Ρόδος: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε - Κατήγγειλε δολοφονική επίθεση για να ενοχοποιήσει πρώην σύντροφό του
19:39