Κρήτη: Νεκρός μέσα στην βάρκα του εντοπίστηκε ηλικιωμένος- Έρευνα για τα αίτια θανάτου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΑΠΕ-ΜΠΕΣυνταξιούχος γιατρός εντοπίστηκε νεκρός μέσα στην βάρκα του που έπλεε ακυβέρνητη στην θαλάσσια περιοχή Τρεις Εκκλησίες του Δήμου Αρχανών στο Ηράκλειο Κρήτης.
Όπως αναφέρει το Cretalive, το πτώμα του χειρουργού γιατρού εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (07/08), μέσα σε μια βάρκα που έπλεε ακυβέρνητη και χτυπούσε πάνω στα βράχια.
Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση καθώς μεταφέρθηκε η σορός στη στεριά και πλέον ερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο συνταξιούχος γιατρός πέθανε.
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται το σχετικό πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Ο συνταξιούχος γιατρός – χειρουργός εργαζόταν για πολλά χρόνια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Πότε λήγει η προθεσμία για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
03:00
Πότε τίθενται σε ισχύ οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
02:00
Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις - Αναλυτικός οδηγός για τους καταναλωτές
01:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου- Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
00:30