Τροχαίο στον Πύργο: Εκσφενδονίστηκε και σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός - Άμορφη μάζα το όχημα
Αθενοφόρο και περιπολικό
Eurokinissi / Βασίλης ΠαπαδόπουλοςΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με θύμα έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο στο σημείο.
Ο άντρας κατευθυνόταν από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα, όταν έξω από το ίδρυμα Νέα Βασιλειάδα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος.
Όπως μεταδίδει το ilialive.gr ο οδηγός εκσφενδονίστηκε από το σπορ αυτοκίνητο και διαμελίστηκε, με το όχημα να καταλήγει με ταχύτητα στο πρανές της οδού δεξιά και να διαλύεται.
Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τον ήχο της πρόσκρουσης και βγήκαν να δουν τι συμβαίνει. Εντόπισαν τον 45χρονο νεκρό και τον δρόμο γεμάτο συντρίμμια. Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία Πύργου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον νεκρό και οι πυροσβέστες προχώρησαν στην άμεση πλύση του οδοστρώματος.
Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα γινόταν μέσω παράκαμψης από βοηθητική οδό.
Τροχαίο
SPONSORED
Έρχονται 150 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία - Το στοίχημα του 25%
11:14
Χιλιάδες διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης βγάζει στο Νέο Δελχί το κόμμα των... κατσαρίδων
10:59
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:49
Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που θα αποφασίσει αυτοδιάλυση ή αυτόνομη κάθοδο
10:43