Φωτιά στο Ρέθυμνο: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση πήραν οι κάτοικοι στην περιοχή Βαθιακού
Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι στην περιοχή Βαθιακού στο Ρέθυμνο όπου εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά για να εκκενώσουν προς την περιοχή Πλάτανος.
Οι συνθήκες στο μέτωπο είναι πολύ δύσκολες ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθουν κι άλλα εναέρια μέσα από την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια που ήδη γίνεται, με την ελπίδα να υπάρξει μια θετική εξέλιξη, καθώςη κατάσταση ειναι οριακή και σε επίπεδο ανθρώπινων δυνάμεων.
Σημειώνεται ότι ο αέρας που φυσάει στην περιοχή δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, το οποίο όμως ενισχύεται από τις συνεχής ρίψεις νερού από αέρος.
Νωρίτερα μήνυμα από το 112 πήραν οι κάτοικοι στην περιοχή Αποδούλου: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Αποδούλου απομακρυνθείτε προς Φουρφουρά».
Η Φινλανδία θα ενταχθεί στην πρωτοβουλία πυρηνικής αποτροπής του Εμανουέλ Μακρόν
14:30
Υπόθεση Μαζωνάκη: Διευκρινίσεις του ΙΚΠΙ για τη συμμετοχή της γιατρού του Κολωνακίου σε συνέδριο
14:21
«Πρώτο κουδούνι» για τα 20 Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
14:12
Πιερρακάκης: «Τον Οκτώβριο θα δούμε το πετρέλαιο θέρμανσης - Θα στηρίξουμε τους πολίτες»
14:11