Πέθανε ο 48χρονος που δέχθηκε τσίμπημα από αράχνη στον Πύργο
Αίθουσα νοσοκομείου
EUROKINISSIΠέθανε ο 48χρονος που είχε δεχθεί τσίμπημα αράχνης στον Πύργο ενώ έκανε διακοπές. Τις τελευταίες ώρες νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας patrisnews.com, ο άτυχος άνδρας ήταν σε ΜΕΘ σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να μπορέσει τελικά να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 48χρονος που βρισκόταν στην Ηλεία για διακοπές, δέχθηκε το τσίμπημα χωρίς να το καταλάβει -όπως ο ίδιος είπε στους γιατρούς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως από τους πόνους που είχε στο πόδι, πήγε να τον εξετάσει ιδιώτης ορθοπεδικός με τον ιατρό να τον στέλνει εκτάκτως στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Στην εντατική 48χρονος που τον τσίμπησε αράχνη στην Ηλεία
ΧΡΗΜΑ
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
ΚΟΣΜΟΣ