Ρόδος: Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι που εκτελούσαν εργασίες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας
Περιπολικό της αστυνομίας
INTIME (φωτο αρχείου)Στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων υπηκόων, που πραγματοποιούσαν εργασίες για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, προέβησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου.
Οι τέσσερις Τούρκοι δεν διέθεταν άδεια εργασίας, γεγονός που κρίθηκε ύποπτο από τις αρχές, γι’ αυτό και τους συνέλαβαν.
Πληροφορίες φέρουν την ΕΥΠ να είχε υπό επιτήρηση τους Τούρκους, καθώς είχαν εντοπιστεί και σε άλλο νησί να πραγματοποιούν εργασίες.
Ο πάροχος, πάντως, φέρεται να επιβεβαίωσε ότι οι τέσσερις εκτελούσαν έργο για λογαριασμό του, λόγω χαμηλότερων ημερομισθίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη υπάλληλος του ΕΦΚΑ που απαίτησε 4.000 ευρώ από πολίτη - Στο «κόλπο» και ο σύζυγος της
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη έμπορος ναρκωτικών - Τι εντόπισε η αστυνομία
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ