Άγγλος τουρίστας πήδηξε στο κενό και σκοτώθηκε στη Σκιάθο - Τα ενδεχόμενα που εξετάζει η Αστυνομία
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWSΤραγωδία σημειώθηκε στην Σκιάθο με έναν Άγγλο, που βρισκόταν στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου για διακοπές, να βάζει τέλος στη ζωή του.
Ο 57χρονος βρισκόταν στο νησί μόνος του από τις 28 Ιουνίου. Το πρωί της Παρασκευής (9/8) εργάτες οικοδομής, τον βρήκαν νεκρό σε περιφραγμένο χώρο πρώην ξενοδοχείου και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Από τα στοιχεία προκύπτει ότι μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, προκύπτει ότι ο 57χρονος έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, στις 5:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.
Η Αστυνομία, όπως αναφέρει το skiathoslife, απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στο Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή.
Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καρδίτσα: 45χρονος αυτοκτόνησε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου
«Σαρκοφάγος ευθανασίας» διχάζει κοινωνικά και ηθικά την Ελβετία
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε καταβάλλονται ανά Ταμείο - Ξεκινούν από 25 Σεπτεμβρίου
04:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
03:00
myLEX: Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ για νόμους, εγκυκλίους και φορολογικές διατάξεις
02:00
Επίδομα γέννησης: Αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες οικογένειες
01:00