Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 12χρονος στο νοσοκομείο Πατρών έπειτα από τροχαίο
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένα 12χρονο αγόρι το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Πάτρας, μετά από τροχαίο στη Λευκάδα.
Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου (10.08.2024) στο Μεγάλο Αυλάκι της Λευκάδας, όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 12χρονος.
Αμέσως στήθηκε μια γέφυρα σωτηρίας για το μικρό αγόρι, το οποίο διακομίσθηκε αρχικά στο τοπικό νοσοκομείο και στην συνέχεια στην ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Λευκάδα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 29χρονο οδηγό μοτοσικλέτας
ΕΛΛΑΔΑ
Σύγκρουση σκάφους με ιστιοπλοϊκό στη Λευκάδα - Συνελήφθη μεθυσμένος ο οδηγός του ταχύπλοου
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρή 40χρονη στο Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα
CULTURE
Στον βυθό της Κοπεγχάγης: Το πολεμικό πλοίο που βύθισε ο Νέλσον αναδύεται ξανά από την ιστορία
08:57
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Υποχρεωτικό από Ιούνιο το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο: Τι πρέπει να περιέχει – Τα πρόστιμα
08:44
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Χτύπημα σε πετροχημικό εργοστάσιο στη Σαουδική Αραβία - «Ο Τραμπ μπορεί να πάρει πίσω το τελεσίγραφο, αν δει σημάδια για συμφωνία»
08:30
CULTURE
«The Testaments»: Η επική συνέχεια του «The Handmaid’s Tale» που σαγηνεύει και σοκάρει
08:26
ΧΡΗΜΑ