Πάτρα: Διασωληνώθηκε η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας που παρασύρθηκε από βαν
Εσωτερική αιμορραγία εμφάνισε χθες μετά το χειρουργείο που κράτησε πάνω από 5 ώρες, η εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας της πόλης της Πάτρα που παρασύρθηκε από βαν, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την διασωληνώσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ απαιτούνται πολλές φιάλες αίμα και ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική ενημέρωση μεταξύ των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων.
Το επόμενο 48ωρο σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμο για το αν θα σωθεί το πόδι της καθώς υπάρχουν πολλές φλεγμονές που όμως αντιμετωπίζονται.
Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Στο σημείο έφτασε αμέσως ασθενοφόρο, με το οποίο έγινε η διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Βαν προσέκρουσε σε απορριμματοφόρο - Στο νοσοκομείο η υπάλληλος καθαριότητας
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Μία 24χρονη σερβιτόρα κρατούσε τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά
11:50
Χατζηδάκης: Λύσεις στα προβλήματα των αγροτών - Δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα του διαλόγου
11:49
Δύο Έλληνες ανάμεσα στο πλήρωμα του ενός εκ των δύο τάνκερ που δέχτηκαν επίθεση με drone: Είναι καλά στην υγεία τους
11:44
ΑΔΜΗΕ: Eντός Ιανουαρίου οι αποφάσεις για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου
11:40